• Altijd een ruime voorraad
  • Schroeven gratis bezorgd vanaf €49
  • Gratis bitje bij elke €25

Het verhaal achter De Schroevengigant

Er wordt mij vaak gevraagd: “Raymond, hoe ben je zo op het idee gekomen om schroeven te gaan verkopen?”
Nou eigenlijk is dat best een leuk verhaal. Wij waren op zoek naar een groter huis met een grote werkplaats, omdat we het idee hadden om een mini bouwmarkt op poten te zetten. Ons oog viel op een woonwinkelpand in het mooie Varsseveld, met een winkelruimte van 36 m2.

Zo gezegd, zo gedaan! In het begin verkochten we alleen hout en plaatmateriaal en was er een klein rekje aanwezig met schroeven. Al snel bleek dat er meer en meer vraag naar schroeven kwam. Het aantal rekken met schroeven bleef groeien. Voor dat we er erg in hadden stond de hele winkel er vol mee. In een jaar tijd was onze winkel Het Houten Huis uitgegroeid tot een schroevenwalhalla.

Mijn vrouw Wendy en ik hadden op dat moment beide nog een fulltime baan en de winkel was alleen in het weekend geopend. We namen de gok, Wendy nam ontslag en het Houten Huis was vanaf dat moment de hele week geopend. Een half jaar later nam ik zelf ontslag.

Vanaf het moment dat ik me fulltime ben gaan inzetten voor het Houten Huis hebben we het assortiment uitgebreid met houten tuinmeubelen. De schroeven en de tuinmeubelen staan samen op de website Het Houten Huis. De tijd is aangebroken om dit op te splitsen en zo is onze nieuwe webshop De Schroevengigant geboren. Onze kracht is vakkennis. Waar veel collega’s alleen de gangbare maten verkopen, verkoopt de Schroevengigant alle bestaande maten. We hebben bijvoorbeeld de tellerkopschroeven van 6x40 t/m 10x400 op voorraad.

Momenteel verkopen we gemiddeld meer dan 30.000 schroeven per week. Deze bezorgen we bij zzp-ers, klussers, hoveniers, kleine aannemers en particulieren in Nederland en België.
Voor de mensen in de omgeving van de winkel blijft de oude vertrouwde naam Het Houten Huis, maar ik hoop met de Schroevengigant veel nieuwe klussers te kunnen helpen.

Even geduld...

Product is succesvol toegevoegd.