• Altijd een ruime voorraad
  • Schroeven gratis bezorgd vanaf €49
  • Gratis bitje bij elke €25

RVS vlonderschroeven

Op zoek naar schroeven voor uw vlonder? Dan bent ubij De Schroevengigant aan het juiste adres. Door ons ruime assortiment vindt u altijd wel de juiste vlonderschroef voor uw project. 

De oplossing voor uw project

Het bevestigen en vastschroeven van hardhout kan een lastige klus zijn, waar veel voorwerk bij komt kijken. Door verschroeide en afgebroken boortjes, gespleten hout en dolgedraaode schroefkoppen begint de irritatie vaak al op te lopen voordat u met het echte werk kunt beginnen. Gelukkig biedt De Schroevengigant de ideale schroef voor een topresultaat met minimale irritatie. De beste oplossing voor hardhout is de RVS vlonderplankschroef, ook wel terrasschroef of hardhoutschroef genoemd. Met ons assortiment RVS vlonderplankschroeven hebt u hoogwaardig materiaal in handen, waarmee een professioneel resultaat voor iedereen binnen bereik komt. Al onze RVS vlonderplankschroeven zijn uitgevoerd in duurzaam RVS of AISA 410. Deze laatste heeft een stalen binnenkern en een RVS buitenkant, daardoor is de schroef in mindere mate magnetisch. Hardhouten constructies zijn bedoeld om jaren mee te gaan, dus is het verstandig om schroeven te kiezen die minstens net zo lang meegaan. Door het ontwerp van onze RVS vlonderplankschroeven is voorboren en verzinken niet meer nodig, zelfs niet in het hardste hout. Voor de meest specifieke projecten leveren we RVS vlonderplankschroeven in RVS van AISA 410 kwaliteit met een handige magnetische kern, en schroeven in A2 kwaliteit met of zonder nanocoating. Alle RVS vlonderplankschroeven zijn voorzien van extra kleine kopjes. Hierdoor vallen ze niet op tegen de achtergrond van uw project. Vanuit de jarenlange ervaring en persoonlijke expertise van De Schroevengigant is het eigenlijk heel simpel: wie met hardhout werkt bereikt met onze RVS vlonderplankschroeven de beste resultaten met de minste ergernis.

Voordelen Vlonderschroef

Wanneer u gebruik gaat maken van vlonderschroeven geniet u van vele voordelen:

 - Vlonderschroeven hebben een scherpe snijpunt. Hierdoor draaien ze heel eenvoudig in het hout en splijt het hout niet
 - De keuze is reuze. Voor elke afmeting kunt u bij ons een schroef vinden, zodat u altijd de juiste vlonderschroef gebruikt

RVS Vlonderschroeven bestellen bij Dé Schroevengigant

Heb je de juiste vlonderschroef gevonden? Bestel deze vervolgens eenvoudig in onze webshop en geniet van onze vele voordelen. Door ons ruime aanbod aan vlonderschroeven, is er altijd wel een vlonderschroef die past bij uw project. Daarnaast bestelt u altijd voor een voordelige prijs, zodat u nooit te veel betaald voor uw vlonderschroeven. Bij bestellingen vanaf €49 wordt uw bestelling ook nog eens helemaal gratis bij u bezorgd.

Topkwaliteit voor topprijzen, dat is De Schroevengigant.

Stel een Aflopende Directie in

13-13 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Vlonderplankschroeven

Stel een Aflopende Directie in

13-13 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Even geduld...

Product is succesvol toegevoegd.