• Altijd een ruime voorraad
  • Schroeven gratis bezorgd vanaf €49
  • Gratis bitje bij elke €25

Ruim assortiment metaalschroeven

De Schroevengigant heeft niet alleen schroeven om hout te verbinden. Ook voor al uw metaalschroeven bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment metaalschroeven. Deze zijn direct uit voorraad leverbaar en snel geleverd. En vanzelfsprekend biedt De Schroevengigant ook de beste prijs. Zo betaald u nooit teveel voor uw metaalschroeven.

Over (RVS) Metaalschroeven

RVS Metaalschroeven lopen niet uit in een punt, zoals bijvoorbeeld bij spaanplaatschroeven, maar zijn afgeplat. U gebruikt metaalschroeven in combinatie met moeren en ringen. Ten eerste leveren wij RVS metaalschroeven met sleuf en kruiskop, beide in platkopuitvoering. Voor andere toepassingen zijn in ons assortiment ook sleuf- en kruiskopschroeven met cilinderkop opgenomen, naast een lenskoptype metaalschroef met kruiskop. Zoals u van ons mag verwachten ziet u in de maattabellen dat we ruim voorzien zijn van allerlei maten voor elk type van onze RVS metaalschroeven. Zoals u mag verwachten zijn al deze schroeven vervaardigd uit gehard roestvrij staal van de hoogste kwaliteit, omdat het niet mag gebeuren dat uw schroeven de zwakste schakel vormen in de stevigheid van uw metalen constructies. In combinatie met deze schroeven leveren wij sluitringen, veerringen en carrosserieringen die in maatvoering perfect aansluiten bij de diverse schroefafmetingen. Daarnaast bieden wij borgmoeren, dopmoeren en zeskantmoeren in alle praktische formaten. Combineer naar hartenlust, want met ons ijzersterke assortiment is er geen klus op metaalgebied die u niet kunt klaren!

Bestel er direct het juiste bitje bij. Deze vindt u op de tweede pagina bij de bitjes. (onder accesoires) Dit bitje draagt de mooie naam Hexacon. Bij de omschrijving leest u daar verder welke maat u nodig hebt.

Metaalschroeven bestellen bij Dé Schroevengigant

Heeft u de juiste metaalschroeven gevonden? Bestel deze vervolgens eenvoudig in onze webshop en geniet van onze vele voordelen. Door ons ruime aanbod van is er altijd wel een metaalschroef die past bij uw project.

Stel een Aflopende Directie in

25-36 van 214

Metaalschroeven

Stel een Aflopende Directie in

25-36 van 214

Even geduld...

Product is succesvol toegevoegd.